Over FastPhones

Op 8 oktober 2013 is Michel van ’t Klaphek officieel van start gegaan met FastPhones. Na zeven jaar zogenaamd ‘handelen’ vond hij het tijd worden om dingen officieel aan te pakken. Aanvankelijk enkel op Marktplaats, na enige tijd is er ook daadwerkelijk een webshop bij gekomen.

Na een goed jaar ervaring opdoen werd het tijd om de volgende stap te zetten en FastPhones uit te breiden. Dit kreeg geraamte in de vorm van een website speciaal gericht op het inkopen van smartphones en tablets. Flobbi was geboren.

FastPhones is in januari 2017 overgenomen door Klaas Oostendorp E-vestment. Veranderen gaat er weinig. Ons vestiging adres is in Hamme, Oost Vlaanderen, België. Het is de bedoeling op langere termijn de webshop te laten beheren door mensen met een beperking in een werk/dagbesteding project in Nederland.

FastPhones wilt kwalitatief goede smartphones & tablets leveren voor een scherpe prijs zodat het daadwerkelijk loont om tweedehands te kopen. Daarnaast wilt FastPhones enthousiasme en plezier uitstralen met de site, en vooral geen standaard webshop met standaard productteksten en productfoto’s zijn. Daar zijn er immers al genoeg van. Door alles zelf te doen heb ik ontzettend veel geleerd en zou ik deze periode in mijn leven voor geen goud willen missen.